INTENSIEVE TRAININGEN  CHINEES in één dag

 Voor mensen met belangstelling voor China en zijn taal en cultuur zijn er nu intensieve communicatieve dag-workshops Chinese taal en cultuur. Uw tijdsinvestering is slechts 1 zaterdag en u leert verrassend veel.
Voor mensen met veel belangstelling en weinig tijd een ideaal concept.
 
 

Dagtraining Zakelijk Chinees

Een intensieve communicatieve taaltraining met zakelijke etiquette en gewoonten.
Overweegt u ook zaken te doen met China of doet u dat al? Maar ondervindt u taal- en cultuurbarrières? Om de kloof tussen de eigen en de Chinese cultuur te verkleinen wilt u wellicht enig inzicht krijgen in de Chinese zakencultuur en zakelijk Chinees leren.
U doet er goed aan aan één dag van uw tijd te investeren in het volgen van een zakelijke communicatietraining. U leert vakwoorden en zinnen die u nodig heeft om zaken te doen met de Chinezen. En bovendien de bijbehorende ongeschreven regels die een cruciale sleutel vormen tot zakelijk succes. Met de praktische lesstof worden de praktische Chinese competenties ontwikkeld. Een beetje Chinees kunnen spreken doet wonderen. U geeft aan dat u in uw gesprekspartner geïnteresseerd bent. Hij of zij zal dat zeker op prijs stellen, óók als u daarna weer op Engels overstapt.
Na deze dag bent u een tikkeltje rijker aan kennis van Chinese zakelijke etiquette en gewoonten. Dit inzicht helpt u om culturele blunders te vermijden. Het verschaft u een goede basis voor het ontwikkelen van van een harmonieuze, winstgevende en succesvolle relatie met uw Chinese handelspartners.

Zakelijk taalgebruik in een één op één training.

 Het is ook mogelijk te kiezen voor een individuele zakelijke training op maat.  Vraag hierover gericht advies. Een individuele training kan plaatsvinden al dan niet in combinatie met een dagworkshop.

CHINEES
(Wijzigingen voorbehouden)
groep dag tijd duur aanvang kosten cursus kosten lesmateriaal niveau
ERK*
cursuscode aanmelden
Dagtraining Zakelijk Chinees zaterdag 10:00-16:00 uur 1 dag vraag informatie € 225,- € incl lunch,- MELD AAN ▶
Dagtraining Chinees voor winkeliers zaterdag 10:00-16:00 uur 1 dag vraag informatie € 225,- € incl. lunch,- MELD AAN ▶
Dagtraining Chinees voor op reis zaterdag 10:00-16:00 1 dag vraag informatie € 180,- € incl. lunch,- MELD AAN ▶
CHINEES
(Wijzigingen voorbehouden)
Dagtraining Zakelijk Chinees
zaterdag
10:00-16:00 uur
1 dag
vraag informatie
225
incl lunch
Dagtraining Chinees voor winkeliers
zaterdag
10:00-16:00 uur
1 dag
vraag informatie
225
incl. lunch
Dagtraining Chinees voor op reis
zaterdag
10:00-16:00
1 dag
vraag informatie
180
incl. lunch

 

Dagtraining Chinees voor op reis

 Deze intensieve communicatieve dagtraining is bedoeld voor reizigers die naar en door China willen reizen. Kaartjes kopen, bier bestellen of het ijs breken tijdens een treinreis ... het wordt net iets gemakkelijker wanneer je een beetje Chinees spreekt. De training bevat een grote variatie aan onderwerpen. Na afloop ken je een aantal veelgebruikte woorden en zinnen die erg handig zijn voor je reis. Je kunt er eenvoudig door communiceren met Chinezen. Je hebt dan ook enig inzicht in de Chinese cultuur en gewoonten. Het draagt bij aan een goed verloop van je reis. Goede reis!
 

 Dagtraining Chinees voor winkeliers

 Nederland is een zeer geliefde reisbestemming bij Chinezen. En het blijft niet alleen bij hun komst in grote getale, want zij besteden daarbij bovendien een flink bedrag aan cadeaus en souvenirs. Dat is goed voor winkeliers.
Nog geen Chinese toeristen in jouw winkel gehad?. Het wordt tijd dat je in actie komt om hier iets aan te veranderen. Het dorp Giethoorn heeft al straatnamen, buskaartjes en bushaltes in de Chinese taal. Je laat zo'n kans toch niet voorbijgaan?!
Met deze dagtraining helpen we u hier graag bij. Veel handige termen omtrent kopen en verkopen komen aan bod.
Na de training kun je ongemerkt meeluisteren naar de conversatie die Chinezen onderling voeren zo kom je er achter wat hun wensen en interesses zijn. Daarop kun je dan beter anticiperen en doeltreffender handelsstrategieën toepassen.
Je bent ook in staat om een eenvoudige conversatie aan te gaan. Ze zullen zeer verrast zijn en de moeite die je hebt gedaan zeer op prijs stellen. Uit enthousiasme en beleefdheid zullen ze ongetwijfeld meer cadeaus en souvenirs bij je aankopen. Veel succes!