Groepscursussen ARABISCH   2015-2016


Deze cursussen zijn bestemd voor iedereen die Arabisch wil leren spreken, lezen en schrijven. De cursus wordt in het standaard Arabisch gegeven, dus de taal die in alle Arabische landen wordt gesproken. Als u de basiskennis van de taal kent kunt u zich redden in een Arabisch land. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Bij de cursussen hoort huiswerk, zo'n anderhalf à 2 uur per les, al zijn er verschillen per persoon.


Arabisch als taal om zelf te leren spreken, wordt nog niet heel vaak gekozen. U ziet in het schema dat we geen tijd en aanvangsdatum hebben vastgesteld. Heeft u belangstelling om deel te nemen aan een taalgroepje, laat het ons dan weten via het contactformulier. We nemen contact met u op zodra genoeg belangstellend zich hebben gemeld. Gezamenlijk spreken we dan een tijd en een aanvangsdatum af.
Wilt u toch direct beginnen, dan kunt u kiezen voor een individuele cursus. Neemt u ook dan contact met ons op.

 

Zakelijk Arabisch

Wie de taal zakelijk wil toepassen, kan in een groepscursus de basis leggen. Het is echter ook mogelijk direct te kiezen voor een zakelijke training op maat. Vraag hiervoor gericht advies. 
  

ARABISCH
(Wijzigingen voorbehouden)
groep dag tijd duur aanvang kosten cursus kosten lesmateriaal niveau
ERK*
cursuscode aanmelden
Arabisch voor beginners 20x 0f 15x € ,- € ,- MELD AAN ▶
gevorderden 20 x of 15 x € 295,- € Alkmaar,- MELD AAN ▶
ARABISCH
(Wijzigingen voorbehouden)
Arabisch voor beginners
20x 0f 15x
gevorderden
20 x of 15 x
295
Alkmaar
Het is mogelijk de cursus in 2 termijnen te betalen. De vermelde kosten zijn exclusief lesmateriaal. Na inschrijving krijgt u bericht over het te gebruiken lesmateriaal, dat u kunt bestellen bij de boekhandel.
 
De lessen worden gegeven door een Arabist, afgestudeerd aan de universiteit van Agadir. Hij houdt ervan de lessen in grammatica af te wisselen met het voeren van gesprekjes in het Arabisch en te vertellen over de dagelijkse omgangsvormen , de cultuur, de Arabische keuken en reizen door het Midden-Oosten en nog veel meer.

Cursus 1

U leert een eenvoudig gesprek voeren en eenvoudige teksten lezen en schrijven.
In vervolgcursussen  worden deze vaardigheden verdiept en uitgebreid. Hieraan kunt u deelnemen na overleg met de docent. Huiswerk, 1,5 à  2 uur per les,  is altijd een onderdeel van de cursus.