Andere talen

Informatie

Per telefoon kunnen we u al veel vertellen. Of maak een afspraak met mij, Jesica Versichele. Ik beantwoord uw vragen en help u met het kiezen van een manier van leren die bij u past.

West-Europese Talen

Frans
Italiaans

Oost-Europese Talen

Russisch
Pools

Aziatische Talen

Chinees

Chinees voor winkeliers
Nederland is een zeer geliefde reisbestemming bij Chinezen. En het blijft niet alleen bij hun komst in grote getale, want zij besteden daarbij bovendien een flink bedrag aan cadeaus en souvenirs. Dat is goed voor winkeliers.
Nog geen Chinese toeristen in jouw winkel gehad?. Het wordt tijd dat je in actie komt om hier iets aan te veranderen. Het dorp Giethoorn heeft al straatnamen, buskaartjes en bushaltes in de Chinese taal. Je laat zo’n kans toch niet voorbijgaan?!
Met deze dagtraining helpen we u hier graag bij. Veel handige termen omtrent kopen en verkopen komen aan bod.
Na de training kun je ongemerkt meeluisteren naar de conversatie die Chinezen onderling voeren zo kom je er achter wat hun wensen en interesses zijn. Daarop kun je dan beter anticiperen en doeltreffender handelsstrategieën toepassen.
Je bent ook in staat om een eenvoudige conversatie aan te gaan. Ze zullen zeer verrast zijn en de moeite die je hebt gedaan zeer op prijs stellen. Uit enthousiasme en beleefdheid zullen ze ongetwijfeld meer cadeaus en souvenirs bij je aankopen. Veel succes!

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share