Business Advance

15-20 Lessons of 90 min

Deze cursus is gericht op half gevorderden en vergevorderden die hun Engels willen volmaken. Wij behandelen grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven en uitspraak, maar dan in een zakelijk omgeving.

Level - Intermediate to Advanced

Flexible start date

In person or online

Leerdoelen

Na deze cursus kunt u over complexe onderwerpen praten en schrijven. U heeft een flexibel en accuraat begrip van grammatica. U kunt anderen op native snelheid begrijpen. En u heeft een uitgebreide en genuanceerde woordenschat. Het lezen van langere teksten is geen probleem.

Methode

Deze cursus is op maat gemaakt. Dus werken wij met meerdere teksten, bronnen en video’s om aan uw behoeften te voldoen. Er is altijd een leergang, ofwel een lesboek. Wij werken meestal met Business Result (Oxford) of International Express (Oxford) met aanvulling van hoofdstukken uit Business Vocabulary in Use Intermediate or Advanced (Cambridge).

Tijd Investering

Deze cursus bestaat uit 15 tot 20 lessen van 90 minuten. U krijgt elke week huiswerk van ongeveer 30 minuten.

Praktische informatie

Bent u onzeker over uw taalniveau? Dan kunt u een kort intakegesprek met de leraar inplannen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Het intakegesprek is bij de totaalprijs inbegrepen.

De prijs van het lesmateriaal is niet inbegrepen. U moet zelf het boek kopen. Dit kost ongeveer 45€ voor een nieuwe uitgave.

Dit is een online cursus. Wij voeren lessen uit via Google Meet. Het is niet noodzakelijk dat u zelf een google account heeft.

Wie is de leraar?

Jesica Versichele komt uit de Verenigde Staten en ze is CELTA-gecertificeerd. Ze heeft een M.A van de Universiteit Leiden en ze heeft voor meerdere sectoren gewerkt, zoals detailhandel, horeca, kunst en cultuur en marketing. Ze gebruikt haar zakelijke kennis om lessen Engels persoonlijk en relevant te maken.

Tarief

De totaal bedraag bestaat uit het tarief voor de lesuren, de eventuele reiskosten van de docent en het lesmateriaal. Alle lessen zijn volledig op maat gemaakt. Daarom wisselt de prijs per cursus. Om meer over het tarief te weten, vraag een offerte aan.  

Vandaag Inschrijven!

 Bij Taalinstituut De Wester helpen wij profesionals hun taaldoelen bereiken.

Onze cursussen zijn met persoonlijke aandacht voor uw taalniveau, leerdoelen en industrie gemaakt.

Bent u klaar om beter Engels te spreken?

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share