Cursussen Zakelijk Engels

Heeft u internationale contacten en wilt u snel Engels leren om uw zakenrelaties in het Engels te kunnen aanspreken? Ontspannen de telefoon opnemen? Een presentatie geven? Een grote order binnenhalen? We leren u precies wat u nodig heeft, zonder ballast. Online lessen mogelijk.

Bekijk ons aanbod:

Business Basics

15-20 lessen van 90 minuten

Deze cursus is de ideale eerste stap naar uw niveau verhogen. De focus ligt op de aanpak van vaak voorkomende werksituaties; zoals een vergadering bijwonen of met nieuwe klanten praten. Daarnaast, oefent u met grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven. Deze cursus is perfect als u Engels op school had en u wilt ook de zakelijke kant van de taal leren. Spreekt u helemaal geen Engels? Dat is geen probleem. Dan leert u de basics zodat u kunt op het werk presteren.

 

Business Advance

 

15-20 lessen van 90 minuten

Deze cursus is gericht op half gevorderden en vergevorderden die hun Engels willen volmaken. Wij behandelen grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven en uitspraak, maar dan in een zakelijk omgeving. Deze cursus is perfect as u zaken in het buitenland wilt doen.

Engels voor Sales en Marketing

5 lessen van 90 minuten

Deze cursus is gericht op het schrijven van online teksten: brieven, berichten op sociale media en tekst voor uw website. Dit is een heel praktische cursus. U schrijft vooral over uw eigen bedrijf, producten en diensten met uw eigen klanten in gedachten. Aan het einde van de cursus, kunt u heldere en effectieve boodschappen schrijven.

 

 

Engels voor Telefoon en Email

 

5 lessen van 90 minuten

Gebruikt u Google Tanslate om elke e-mail te schrijven? Of vindt u het doodeng om Engels over de telefoon te spreken? Met deze cursus, leert u duidelijk Engels te spreken en te schrijven. Dat komt vooral door veel oefenen. U spaart tijd en energie. Bovendien communiceert u beter met uw klanten.

In-Company groepslessen voor bedrijven

Heeft u meerdere werknemers die een steun in de rug kunnen gebruiken? De bovenstaande cursussen kunnen wij voor kleine groepen van 2 tot 5 deelnemers aanpassen. Die kunnen wij bij u op uw bedrijf doen of op een andere geschikte locatie.

Getuigenissen

“Voor mijn werk moest ik opeens Engels spreken, iets wat ik tien jaren niet gedaan had en ook niet meer kon. We zijn laag ingestapt en begonnen aan de basis. In korte tijd hebben we grote slagen gemaakt en zijn de lessen keer op keer naar boven bijgesteld om het maximale eruit te halen. Het waren geen standaard lesjes uit een boek, maar leuke afwisselende, kijkend naar je ontwikkeling en stimulerende lessen met een resultaat dat er wezen mag.”

-Marco van Cleef, Payroll Specialist, WePayPeople

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share