Cursus Zakelijk Engels: Business Advance

15-20 Lessons of 90 min

Deze cursus zakelijk Engels is gericht op half gevorderden en vergevorderden die hun Engels willen volmaken. Wij behandelen grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven en uitspraak, maar dan in een zakelijk omgeving.

Level - Intermediate to Advanced

Flexible start date

In person or online

Leerdoelen

Na deze cursus zakelijk Engels kunt u over complexe onderwerpen praten en schrijven. U heeft een flexibel en accuraat begrip van grammatica. U kunt anderen op native snelheid begrijpen. En u heeft een uitgebreide en genuanceerde woordenschat. Het lezen van langere teksten is geen probleem.

Methode

Deze cursus is het volledig pakket: Grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen, schrijven en uitspraak. Wij passen de inhoud van lessen aan uw wensen. Bijvoorbeeld als u heel veel spreken wilt oefenen en weinig schrijven, kut u dat me de docent overleggen.

Verder, werken wij met meerdere teksten, bronnen en video’s om aan uw behoeften te voldoen. Er is altijd een leergang, ofwel een lesboek. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak. Wij werken meestal met Business Result (Oxford) of International Express (Oxford) met aanvulling van hoofdstukken uit Business Vocabulary in Use Intermediate or Advanced (Cambridge). Als u bijzondere onderwerpen wilt behandelen, zorgen wij dat daze onderwerpen ook in de les voorkomen.

Tijd Investering

Deze cursus bestaat uit 15 tot 20 lessen van 90 minuten. U krijgt elke week huiswerk van ongeveer 30 minuten.

Praktische informatie

Bent u onzeker over uw taalniveau? Dan kunt u een kort intakegesprek met de leraar inplannen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Het intakegesprek is bij de totaalprijs inbegrepen.

De prijs van het lesmateriaal is niet inbegrepen. U moet zelf het boek kopen. Dit kost ongeveer 45€ voor een nieuwe uitgave.

Dit is een online cursus. Wij voeren lessen uit via Google Meet. Het is niet noodzakelijk dat u zelf een google account heeft.

Wie is de leraar?

Jesica Versichele komt uit de Verenigde Staten en ze is CELTA-gecertificeerd. Ze heeft een M.A van de Universiteit Leiden en ze heeft voor meerdere sectoren gewerkt, zoals detailhandel, horeca, kunst en cultuur en marketing. Ze gebruikt haar zakelijke kennis om lessen Engels persoonlijk en relevant te maken.

Tarief

Deze cursus is op maat gemaakt. Inbegrepen in de totale prijs zijn de uurtarief van de docent, eventuele reiskosten van de docent,en het lesmateriaal. Het intakegesprek is gratis. Taalinstituut De Wester is erkend door het CRKBO en daardoor vrijgesteld van BTW.

Deze cursus bestaat uit 15 tot 20 lessen ofwel 22.5 tot 30 lesuren. Normaliter is dit de minimumaantal lessen om een taalniveau hoger te komen.

Beneden is een overzicht van onze uurtarieven:

Boekingen van 15 of meer lessen tegelijk  

 

Contacturen met een trainer                            

         
          1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen elke extra persoon
bij boeking per 15 lessen, per uur   € 75,00 € 85,00 € 95,00 € 105,00 € 115,00 €7,-extra
bij boeking per 20 lessen, per uur   € 70,00 € 80,00 € 90,00 € 100,00 €110,00  €5,-extra

Het lesmateriaal kost tussen de 75€ en 100€

Wij berekenen ,25€ per autokilometer vergoeding voor reiskosten docent.

Let op! De cursus zakelijke Engels mag gecombineerd worden met een module Engels voor Telefoon en Email of Engels voor Sales en Marketing. Dus het is mogelijk om 15 lessen zakelijk Engels en 5 lessen van een module om 20 lessen van te maken.

 

 

online taaltraining

Vandaag Inschrijven!

 Bij Taalinstituut De Wester helpen wij profesionals hun taaldoelen bereiken.

Onze cursussen zijn met persoonlijke aandacht voor uw taalniveau, leerdoelen en industrie gemaakt.

Bent u klaar om beter Engels te spreken?