Ontmoet de Docenten

Wij zijn een klein, betrokken en ervaren team van leraren. We zijn allemaal hoog opgeleid en gecertificeerd om een tweede taal te leren. Onze expertise ligt in het snel beoordelen hoe we onze klanten het beste kunnen helpen de taal te leren die ze nodig hebben. We begrijpen dat iedereen anders leert, dus ons hoofddoel is er voor hen te zijn met empathie en kennis.

 

Directeur Jesica Versichele M.A. : Levenslang leren van talen 

Afkomstig uit een eentalige arbeidersfamilie uit Detroit in de Verenigde Staten, groeide ik op tot een wereldreiziger die 4 talen beheerst. Toen ik jong was raakte ik gefascineerd door Europa in het Kunstmuseum. Ik keek naar de oude meesters en ik dacht: “Ik wil naar Europa gaan om de kunst, cultuur en geschiedenis te bewonderen”.

Taal was voor mij de sleutel. Als student heb ik Frans en Italiaans geleerd, daarna ben ik naar Europa vertrokken. Uiteindelijk heb ik hier de liefde van mijn leven ontmoet, een Nederlander. En door hem werd ik ook op Nederland zelf verliefd.

In Nederland heb ik de Master Kunst en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daarna heb ik een opleiding tot docent Engels voor volwassenen gevolgd. Door voormalige directeur van TDW, Fiorella Martijnse kreeg ik bekendheid in het lesgeven in zakelijk Engels. Daarin vond ik mijn niche.

Volwassen hebben ook toegang tot kwalitatief hoge taaltraining nodig. Dat besefte ik als leraar zakelijk Engels. Voor de trainees was het leren van een nieuwe taal de sleutel tot betere prestaties en verdere ontwikkeling. En als de wereld steeds internationaler wordt, is het beheersen van een tweede taal in veel gevallen een behoefte geworden.

Daarom verbind ik, met mijn inzicht als trainee en docent, bedrijven met gekwalificeerde en gepassioneerde taalexperts. De carrière van een mens is een levenslange tocht van leren. Mijn doel is om dat te faciliteren. 

Informatie

Per telefoon kunnen we u al veel vertellen. Of maak een afspraak met mij, Jesica Versichele. Ik beantwoord uw vragen en help u met het kiezen van een manier van leren die bij u past.

label offerte aanvragen