Cursussen Duits (Zakelijk en Horeca)

Nederland doet zaken met allerlei landen, maar 80% van de handel is met Duitsland! Heeft u contacten over de grens en wilt u snel Duits leren om uw zakenrelaties in het Duits te kunnen aanspreken? 

Na een taaltraining Duits voelt u zich beter thuis in de taal. U spreekt gemakkelijk, schriftelijk werk handelt u met tijdwinst af.  

U kunt een taaltraining individueel aanvragen, of voor een groep medewerkers.

Bekijk ons cursusaanbod Duits:

 

 Zakelijk Duits 

15-20 lessen van 90 minuten

Deze cursus is de ideale eerste stap naar uw niveau verhogen. De focus ligt op de aanpak van vaak voorkomende werksituaties; zoals een vergadering bijwonen of met nieuwe klanten praten. Daarnaast, oefent u met grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven. Deze cursus is perfect als u Duits op school had en u wilt ook de zakelijke kant van de taal leren. Spreekt u helemaal geen Duits? Dat is geen probleem. Dan leert u de basics zodat u kunt op het werk presteren.

 

duits voor telefoneren

Duits voor Telefoneren

5 lessen van 90 minuten

U heeft een basis taalkennis van Duits , maar u mist aan de telefoon net die zakelijke toets. U kent niet altijd de juiste uitdrukkingen. Wat u ooit wist van de grammatica is een beetje roestig geworden. Slaat dit op u ? Dan is daar in deze kort efficiënte cursus iets aan te doen.

duitse email schrijven


Duitse Email Schrijven

5 lessen van 90 minuten

Gebruikt u Google Translate om elke email in het Duits te schrijven? Weet u niet zeker of u het juiste boodschap hebt afgeleverd? Deze cursus haalt de stress uit het schrijven van e-mails in het Duits, door uw schrijf- en leesvaardigheid te verbeteren.

 

Duits voor Toerisme en Horeca

15 tot 20 lessen van 90 minuten

Duitsers vinden onze kust een heerlijke plek om van hun vakantie te genieten. In deze cursus leert u alles over hoe u uw Duitse gasten kan bedienen. Wij behandelen onderwerpen zoals het in- en uitchecken bij een hotel of B&B, gasten in het restaurant of bij het ontbijt bedienen, routeaanwijzingen naar bekende plekken geven en veel meer. Na deze cursus kunt u een 5-sterren service aan uw Duitse klanten geven.

In-Company groepslessen voor bedrijven

Heeft u meerdere werknemers die een steun in de rug kunnen gebruiken? De bovenstaande cursussen kunnen wij voor kleine groepen van 2 tot 5 deelnemers aanpassen. Die kunnen wij bij u op uw bedrijf doen of op een andere geschikte locatie.

label offerte aanvragen