Cursussen Duits (Zakelijk en Horeca)

Nederland doet zaken met allerlei landen, maar 80% van de handel is met Duitsland! Heeft u contacten over de grens en wilt u snel Duits leren om uw zakenrelaties in het Duits te kunnen aanspreken? 

Na een taaltraining Duits voelt u zich beter thuis in de taal. U spreekt gemakkelijk, schriftelijk werk handelt u met tijdwinst af.  

U kunt een taaltraining individueel aanvragen, of voor een groep medewerkers.

Bekijk ons cursusaanbod Duits:

Zakelijk Duits

15-20 lessen van 90 minuten

Deze cursus is de ideale eerste stap naar uw niveau verhogen. De focus ligt op de aanpak van vaak voorkomende werksituaties; zoals een vergadering bijwonen of met nieuwe klanten praten. Daarnaast, oefent u met grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven. Deze cursus is perfect als u Duits op school had en u wilt ook de zakelijke kant van de taal leren. Spreekt u helemaal geen Duits? Dat is geen probleem. Dan leert u de basics zodat u kunt op het werk presteren.

Duits voor Telefoon en Email

5 tot 10 lessen van 90 minuten

U heeft een basis taalkennis van Duits , maar u mist aan het toetsenbord en de telefoon net die zakelijke toets. U kent niet altijd de juiste uitdrukkingen. Wat u ooit wist van de grammatica is een beetje roestig geworden. Slaat dit op u ? Dan is daar in deze kort efficiënte cursus iets aan te doen. U kunt u aanmelden met een groepje of individueel. Vraag hiervoor gericht advies

Duits voor Tourisme en Horeca

10 tot 20 lessen van 90 minuten

In-Company groepslessen voor bedrijven

Heeft u meerdere werknemers die een steun in de rug kunnen gebruiken? De bovenstaande cursussen kunnen wij voor kleine groepen van 2 tot 5 deelnemers aanpassen. Die kunnen wij bij u op uw bedrijf doen of op een andere geschikte locatie.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share