Voor HR managers

Wij denken met u mee om een op-maat gemaakte taaltraining voor uw team te organiseren

 

Taalinstituut De Wester regelt voornamelijk zakelijke in-company taaltrainingen. Maar wat betekent dat voor u en uw bedrijf? Hier leest u meer over wat wij voor bedrijven doen en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met een taaltraining.

 

Betere communicatie op de werkplek

Het doel van in-company training is om betere communicatie te faciliteren. Dat geldt zeker voor het spreken met buitenlandse klanten en leveranciers. Maar het geldt ook voor de communicatie binnen het bedrijf, tussen collega’s en met teams in andere branches van internationale organisaties. Dit leidt tot een aangenamere werksfeer, hogere productiviteit en een beter gebruik van tijd, kennis en energie.

 

 

 

 

 

in-company taaltraining

Op maat voor uw medewerkers en uw bedrijf

Wij creëren een leertraject op maat voor uw medewerkers. Wij houden rekening met taalniveau, achtergrond, opleidingsniveau, de sector en functie van de deelnemer en de doelen die jullie samen willen bereiken.

 

Een-op-een of in groepsverband

Iedereen heeft zijn eigen manier van leren. Sommigen hebben veel persoonlijke aandacht van de docent nodig. Anderen hebben moeite met dyslexie of ADHD en daarom zijn groepslessen vaak voor hen een uitdaging. In onze een-op-een lessen zorgen wij dat de deelnemer alles krijgt wat hij of zij nodig heeft om succesvol de tweede taal te leren.

Heeft u meerdere medewerkers die op hetzelfde niveau zitten? Dan kan de les in groepsverband plaatsvinden. Vaak valt dat voordeliger uit. Wij regelen groepslessen voor bepaalde sectoren zoals de verkoop of customer service, of in vaardigheden waarvan iedereen kan profiteren zoals e-mailen en telefoneren.

 

Vanaf het begin tot het allerhoogste niveau

Het maakt niet uit of de deelnemer geen enkel woord van de taal spreekt. Wij leren ze de basis om de taal verder op te bouwen. Ook als de deelnemer de taal 20 jaar geleden op school leerde  en zich er niet veel meer van herinnert. Met onze taallessen krijgen ze een frisse start.

En voor de deelnemers die bijna (maar nog niet) als een native spreken? Er is ook een leertraject voor hen. Wij leren ze de nuances van de taal zodat ze op zeer hoog niveau kunnen presteren.

De meeste mensen zitten ergens in het midden. Die helpen wij vooral vloeiendheid te bereiken en hun taken met vertrouwen in de tweede taal uitvoeren.

 

Locaties

In-Company training is beschikbaar in heel Noord-Holland: Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam en de Zaanstreek en Noord Holland Noord. De taaltraining kan ook plaatsvinden by de docent thuis of bij de deelnemer thuis. Online taaltrainingen zijn voor iedereen toehankelijk, waar dan ook ter wereld.

 

Welke talen

Wij nemen altijd nieuwe zakelijke klanten aan voor lessen Engels, Duits en Nederlands als tweede taal. 

 

Hoeveel kost een taaltraining op maat?

 Om een volledige schatting voor uw situatie te ontvangen, vraag eens een offerte aan via het contactformulier.

 

online taaltraining

Vandaag Inschrijven!

 

 Bij Taalinstituut De Wester helpen wij profesionals hun taaldoelen bereiken.

Onze cursussen zijn met persoonlijke aandacht voor uw taalniveau, leerdoelen en industrie gemaakt.

Bent u klaar om een taal beter te spreken?