Cursus Duits voor Telefoneren

5 Lessen van 90 min

Level - Intermediate/gevorderde (B1-B2)

Flexibele begindatum

Fysieke of online les

duits voor telefoneren
Leerdoelen

Deze module Duits voor telefoneren verlost u van stress bij het telefoneren in het Duits, door uw spreek- en luistervaardigheid te verbeteren. Aan het einde van deze module kunt u de volgende situaties telefonisch afhandelen:

  • De juiste persoon weten te bereiken
  • Informatie uitwisselen
  • Berichten achterlaten en aannemen
  • Afspraken regelen met collega’s of klanten
  • Omgaan met klachten
  • Problemen en oplossingen bespreken
Methode

In deze module leert u door luister- en spreekoefeningen te doen.

Leren door te luisteren – Door de hele module heen luistert u naar tientallen situaties die zich telefonisch kunnen voordoen. Door oefeningen te doen die uw luistervaardigheid testen, zult u het veel gemakkelijker vinden om anderen via de telefoon te verstaan. U leert ook een nuttige woordenschat en nuttige zinnen.

Leren door te spreken – Door rollenspel en spreekoefeningen kunt u situaties oefenen voordat ze zich in het echte leven voordoen. De instructeur helpt u de juiste woorden te vinden. Hij of zij geeft u ook feedback over hoe u de duidelijkheid van uw spraak en uw uitspraak kunt verbeteren.

Tijdsinvestering

Deze korte cursus bestaat uit 5 lessen van 90 minuten. Er komt ook ongeveer 30 tot 45 minuten van huiswerk per week aan.

Aanbevolen taalniveau

Het wordt aanbevolen dat u de Engelse taal goed beheerst voordat u deze module gaat volgen. U kunt de cursus Engels voor gevorderden volgen om het aanbevolen niveau van B1 te bereiken. Weet u niet wat voor taalniveau u heeft? Meldt u zich dan aan voor een gratis intakegesprek met de docent.

Wie is de instructeur?

Deze module wordt gegeven door een gecertificeerd docent met Engels als moedertaal. Onze docenten hebben meerdere jaren ervaring in het geven van cursussen in zakelijk taalgebruik en het opbouwen van zakelijke vaardigheden.

 

Tarief

Deze cursus is op maat gemaakt. Inbegrepen in de totale prijs zijn de uurtarief van de docent, eventuele reiskosten van de docent,en het lesmateriaal. Taalinstituut De Wester is erkend door het CRKBO en daardoor vrijgesteld van BTW. Beneden is een overzicht van onze uurtarieven. Het is mogelijk om deze module met andere cursus te combineren. Dan is het uurtarief aanzienlijk voordeliger.

Boekingen van 5 of meer lessen tegelijk  

 

Contacturen met een trainer                            

elke extra
        1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen persoon
bij boeking per 5 lessen, per uur € 68,00 € 78,00 € 88,00 € 98,00 € 105,00 €5,-extra
online taaltraining

Vandaag Inschrijven!

 Bij Taalinstituut De Wester helpen wij profesionals hun taaldoelen bereiken.

Onze cursussen zijn met persoonlijke aandacht voor uw taalniveau, leerdoelen en industrie gemaakt.

Bent u klaar om beter Duits te spreken?