Business Basics – Zakelijk Engels voor beginners

15-20 Lessons of 90 min

Deze cursus is gericht op beginners die hun Engels willen verbeteren. Wij behandelen de basics: grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen en schrijven en uitspraak, maar dan in een zakelijk omgeving.

Level - Beginner

Flexible start date

In person or online

Leerdoelen

Na deze cursus kunt u de meest voorkomende werksituaties uitvoeren, zoals een vergadering bijwonen, een korte e-mail schrijven en bezoekers verwelkomen. U kunt praten over uzelf, uw familie, uw werk en uw woonplek in eenvoudige zinnen. Wij besteden veel aandacht aan praten over uw dagelijkse werktaken en de producten en diensten van uw bedrijf.

Methode

Deze cursus is het volledig pakket: Grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen, schrijven en uitspraak. Wij passen de inhoud van lessen aan uw wensen. Bijvoorbeeld als u heel veel spreken wilt oefenen en weinig schrijven, kut u dat me de docent overleggen.

Verder, werken wij met meerdere teksten, bronnen en video’s om aan uw behoeften te voldoen. Er is altijd een leergang, ofwel een lesboek. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak. Wij werken meestal met Business Result (Oxford) of International Express (Oxford) met aanvulling van hoofdstukken uit Business Vocabulary in Use (Cambridge). Als u bijzondere onderwerpen wilt behandelen, zorgen wij dat deze onderwerpen ook in de les voorkomen.

Tijd Investering

Deze cursus bestaat uit 15 tot 20 lessen van 90 minuten. U krijgt elke week huiswerk van ongeveer 30 minuten.

Praktische informatie

Bent u onzeker over uw taalniveau? Dan kunt u een kort intakegesprek met de leraar inplannen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Het intakegesprek is bij de totaalprijs inbegrepen.

De prijs van het lesmateriaal is niet inbegrepen. U moet zelf het boek kopen. Dit kost ongeveer 45€ voor een nieuwe uitgave.

Dit is een online cursus. Wij voeren lessen uit via Google Meet. Het is niet noodzakelijk dat u zelf een google account heeft.

Wie is de leraar?

Jesica Versichele komt uit de Verenigde Staten en ze is CELTA-gecertificeerd. Ze heeft een M.A van de Universiteit Leiden en ze heeft voor meerdere sectoren gewerkt, zoals detailhandel, horeca, kunst en cultuur en marketing. Ze gebruikt haar zakelijke kennis om lessen Engels persoonlijk en relevant te maken.

Tarief

Deze cursus is op maat gemaakt. Inbegrepen in de totale prijs zijn de uurtarief van de docent, eventuele reiskosten van de docent,en het lesmateriaal. Het intakegesprek is gratis. Taalinstituut De Wester is erkend door het CRKBO en daardoor vrijgesteld van BTW.

Deze cursus bestaat uit 15 tot 20 lessen ofwel 22.5 tot 30 lesuren. Normaliter is dit de minimumaantal lessen om een taalniveau hoger te komen.

Beneden is een overzicht van onze uurtarieven:

 

Let op! De cursus zakelijke Engels mag gecombineerd worden met een module Engels voor Telefoon en Email of Engels voor Sales en Marketing. Dus het is mogelijk om 15 lessen zakelijk Engels en 5 lessen van een module om 20 lessen van te maken. (voor beginners adviseren wij 20 lessen te volgen voordat ze een van de modules starten)

Boekingen van 15 of meer lessen tegelijk  

 

Contacturen met een trainer                            

         
          1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen elke extra persoon
bij boeking per 15 lessen, per uur   € 75,00 € 85,00 € 95,00 € 105,00 € 115,00 €7,-extra
bij boeking per 20 lessen, per uur   € 70,00 € 80,00 € 90,00 € 100,00 €110,00  €5,-extra

Het lesmateriaal kost tussen de 75€ en 100€

Wij berekenen ,25€ per autokilometer vergoeding voor reiskosten docent.

online taaltraining

Vandaag Inschrijven!

 Bij Taalinstituut De Wester helpen wij profesionals hun taaldoelen bereiken.

Onze cursussen zijn met persoonlijke aandacht voor uw taalniveau, leerdoelen en industrie gemaakt.

Bent u klaar om beter Engels te spreken?